Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin și premierul israelian au discutat despre situația din Ucraina

© Sputnik / Евгений Биятов / Accesați arhiva multimediaPutin și premierul israelian au discutat despre situația din Ucraina
Putin și premierul israelian au discutat despre situația din Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 06.03.2022
Abonare
Președintele rus Putin și premierul israelian Bennett au discutat despre situația din Ucraina
CHIȘINĂU, 6 mart - Sputnik. Vladimir Putin și premierul israelian Naftali Bennett au discutat despre operațiunea militară specială a Rusiei în Ucraina pentru a proteja Donbas-ul, a informat serviciul de presă al Kremlinului.
„Pe 5 martie, de comun acord, prim-ministrul statului Israel, Naftali Bennett, a efectuat o scurtă vizită de lucru la Moscova”, menționează sursa citată.
Potrivit biroului premierului israelian, solicitat de RIA Novosti, după întâlnirea cu Putin, acesta a vorbit cu președintele ucrainean Vladimir Zelenski.
Bennett a zburat apoi în Germania pentru discuții cu cancelarul german Olaf Scholz.
Pe 21 februarie, Vladimir Putin, ca răspuns la solicitările republicilor din Donbas, a semnat decrete de recunoaștere a suveranității RPL și RPD. În dimineața zilei de 24 februarie, Rusia a lansat o operațiune militară specială pentru demilitarizarea Ucrainei.
Potrivit Ministerului rus al Apărării, Forțele Armate ruse lovesc doar infrastructura militară și trupele ucrainene. Sunt victime de ambele părți. Ministerul rus al Apărării a mai anunțat că există riscul unei catastrofe umanitare în cea mai mare parte a Ucrainei.
Peskov - Sputnik Moldova, 1920, 05.03.2022
Rusia
Peskov: Sancțiunile împotriva Rusiei nu înseamnă izolarea acesteia
Fluxul de știri
0