Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lukașenko, despre șansa ca conflictul din Ucraina să devină unul mondial

© Sputnik / BelTA / Accesați arhiva multimediaAleksandr Lukașenko
Aleksandr Lukașenko - Sputnik Moldova, 1920, 01.03.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Președintele Belarus, Alexandr Lukașenko, și-a exprimat speranța că conflictul din Ucraina nu se va transforma într-o deflagrație mondială.
CHIȘINĂU, 1 mart - Sputnik. Să dea Dumnezeu ca conflictul din Ucraina să se transforme în unul mondial, a declarat președintele belarus, fiind citat de RIA Novosti.
Să dea Dumnezeu, ca să nu se transforme în unul planetar (conflictul militar din Ucraina – n.n.). El a început încă în 2014. Dar ce a dus la declanșarea lui?, declarat liderul belarus în ședința Consiliului de Securitate a Republicii Belarus.
Potrivit Ministerului Apărării al Federației Ruse, Forțele Armate lovesc doar infrastructura militară și trupele ucrainene, și nimic nu amenință populația civilă.
Cu sprijinul Forțelor Armate ale Federației Ruse, unitățile de atac din Donețk și Lugansk sunt în ofensivă. Dar nu se intenționează ocuparea Ucrainei, a subliniat președintele Rusiei.
Vassili Nebenzia - Sputnik Moldova, 1920, 01.03.2022
Internațional
Reprezentant rus la ONU, despre fake news-urile privind operațiunea Rusiei în Ucraina
Fluxul de știri
0