Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

„Triada nucleară” a Rusiei a trecut în regim de serviciu cu personal suplimentat

© Sputnik / Алексей Никольский / Accesați arhiva multimediaSerghei Șoigu și Vladimir Putin, imagine simbol
Serghei Șoigu  și Vladimir Putin, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2022
Abonare
Ministrul rus al Apărării Serghei Șoigu a raportat lui Vladimir Putin că forțele de descurajare strategică au trecut în regim de serviciu militar cu personal suplimentat.
BUCUREȘTI, 28 feb – Sputnik. Forțele strategice de rachetă, flotele de Nord și din Oceanul Pacific, precum și aviația de cursă lungă au trecut în regimul de serviciu militar cu personal suplimentat, a raportat președintelui Rusiei, Vladimir Putin, ministrul rus al Apărării, Serghei Șoigu.
“Ministrul Apărării al Federației Ruse, generalul de armată Serghei Șoigu, a raportat comandantului suprem al Forțelor Armate al Federației Ruse V.V. Putin că în conformitate cu ordinul lui schimburile de serviciu al punctelor de control al Forțelor de Rachetă cu destinație strategică, Flotele din Nord și Oceanul Pacific, comandamentul aviației de cursă lungă au trecut într-un regim de serviciu militar cu personal suplimentat”, a declarat jurnaliștilor Ministerul Apărării al Rusie.
Cu o zi înainte, șeful statului rus, la o întâlnire cu Șoigu și șeful Statului Major General, Valerii Gerasimov, a ordonat ca forțele de descurajare ruse să fie plasate în regim special de serviciu de luptă. El a motivat acest lucru prin declarațiile agresive ale țărilor occidentale.
Ministrul Afacerilor Externe a Israelului, Yair Lapid - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2022
Internațional
Israelul va susține la ONU rezoluția de condamnare a acțiunilor Rusiei în Ucraina
Fluxul de știri
0