Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu, despre accelerarea procesului de integrare europeană a țării noastre

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2022
Abonare
În aceste momente, accelerarea procesului de integrare europeană este mai importantă ca niciodată pentru țara noastră. Declarația a fost făcută de către Maia Sandu, în cadrul unei conferinței de presă.
CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. În această după-amiază, șefa statului a susținut o conferință de presă unde a vorbit despre situația din țara noastră. În context, Maia Sandu a declarat că în aceste momente, este foarte important ca procesul de integrare europeană a țării noastre să fie accelerat.
„În aceste vremuri complicate pentru Republica Moldova, integrarea europeană este garanția cea mai importantă că țara noastră va rămâne parte a lumii libere, în care demnitatea umană, drepturile și libertățile omului sunt prețuite și respectate - și calea cea mai sigură către îmbunătățirea substanțială a condițiilor de viață ale cetățenilor noștri. (...) Anume în aceste momente, accelerarea procesului de integrare europeană este mai importantă ca niciodată pentru noi. Noi vom continua eforturile de a ancora Republica Moldova în spațiul valoric european”, a declarat Maia Sandu.
Președintele țării a menționat că în ultimele zile a discutat cu mai mulți parteneri externi ai țării noastre și a declarat că, comunitatea internațională apreciază mult efortul umanitar al Republicii Moldova și este pregătită să ne ajute în acest sens.
Maia Sandu la trecerea frontierei Otaci-Mohyliv-Podilsk - Sputnik Moldova, 1920, 27.02.2022
Societate
Șeful statului la întâlnire cu refugiații din Ucraina: Maia Sandu a mers la Ocnița
Fluxul de știri
0