Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

A filmat cum întreține relații sexuale cu prietena sa, apoi o șantaja

justiție - Sputnik Moldova, 1920, 28.02.2022
Abonare
Un tânăr va ajunge pe banca de acuzații după ce acesta ar fi filmat cum întreține relații sexuale cu prietena sa, apoi o șantaja. Dosarul a fost trimis magistraților.
CHIȘINĂU, 28 feb - Sputnik. Procurorii anunță că au trimit în judecată dosarul penal de învinuire a unui tânăr care a filmat pe ascuns momentele în care întreținuse relații sexuale cu prietena, iar după întreruperea relației o amenința cu divulgarea imaginilor în cazul în care ea nu va mai întreține cu el relații sexuale.
Potrivit Procuraturii Generale, atât tânărul suspect, cât și victima au puțin peste 20 de ani. Cei doi se cunoșteau de mai mult timp, dar tânăra îl ignora pe băiat, până în vara lui 2021, când i-a acceptat invitația la restaurant. Tânărul a invitat-o în localul său, iar apoi au întreținut relații sexuale, atât într-o încăpere a localului, cât și la domiciliul acestuia.
Totuși, tânărul a filmat pe ascuns momentele intime dintre cei doi, iar după ce ei s-au despărțit, tânărul a insistat asupra reluării relației. Atunci când tânăra a refuzat să reia relația, el i-a prezentat în corespondența de pe rețelele de socializare capturi din imaginile video ale relației intime pe care au avut-o și a amenințat-o cu divulgarea lor, inclusiv prin publicarea tipărită în curtea casei ei.
În context, tânăra a refuzat și a anunțat oamenii legii despre șantajul la care a fost supusă. Deși oamenii legii aveau dovezi din corespondența celor doi, tânărul pleda nevinovat. El a fost cercetat pentru încălcarea inviolabilității vieții personale a victimei și hărțuirea ei sexuală.
Telefon - Sputnik Moldova, 1920, 13.01.2022
Societate
Se întâmplă în Moldova: Au recurs la șantaj când au găsit asta în telefonul unei femei
Fluxul de știri
0