Operațiunea militară rusă în Ucraina - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Operațiunea militară din Ucraina
Situatia din Ucraina - operațiunea militară a Rusiei

Ultima oră: Comisia pentru Situații Excepționale, din nou în ședință

© Sputnik / Mihai CarausDrapelul Republicii Moldova
Drapelul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Abonare
Comisia Națională pentru Situații Excepționale s-a întrunit din nou în ședință. Noi decizii vor fi anunțate în scurt timp.
CHIȘINĂU, 25 feb - Sputnik. Noi decizii în contextul stării de urgență în Republica Moldova vor fi anunțate după ora 14:45. La această oră are loc ședința Comisiei pentru Situații Excepționale.
Ulterior, prim-ministrul Natalia Gavrilța, ministrul Afacerilor Interne Ana Revenco și ministrul Economiei Sergiu Gaibu vor face declarații pentru presă.

Amintim că imediat după ce Parlamentul a votat pentru instituire a stării de urgență, Comisia pentru Situații Excepționale a adoptat un șir de măsuri. Una dintre deciziile adoptate se referă la posibilitatea cetățenilor ucraineni de a intra pe teritoriul Republicii Moldova inclusiv cu acte de identitate interne și fără obligativitatea prezentării certificatului Covid-19.

Minorii sunt admiși cu certificat de naștere, buletin de identitate intern sau pașaport. Automobilele pot intra pe teritoriul Republicii Moldova fără carte verde, cu condiția procurării acesteia în termen de 24 de ore.
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Societate
Maia Sandu: Moldova va primi în continuare refugiați din Ucraina
Fluxul de știri
0