Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tehnică militară pe străzile Chișinăului: Precizarea Ministerului Apărării

© Photo : Facebook / Ministerul Apărării al Republicii Moldova Militari pe o stradă din Chișinău
Militari pe o stradă din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Abonare
Ministerul Apărării anunță că în perioada următoare pe străzile Chișinăului ar putea fi observate unități de tehnică militară.
CHIȘINĂU, 25 feb - Sputnik. Mai multe unități de tehnică militară s-au deplasat în această dimineață pe străzile Chișinăului. Informația a fost confirmată de Ministerul Apărării, care precizează că aceste unități sunt din dotarea Armatei Națională și se deplasau la locul de dislocare.
„Confirmăm că unitățile respective sunt din dotarea Armatei Naționale și se deplasau de la centrul de instruire la locul de dislocare permanent”, este precizat în comunicatul MA.
Totodată, serviciul de presă al ministerului anunță că în perioada respectivă sunt planificate deplasări ale unităților de tehnică și în alte garnizoane.
Autoritățile de la Chișinău reiterează apelul pentru cetățeni să păstreze calmul în contextul situației din Ucraina. Totodată, oamenii sunt îndemnați să se informeze din surse oficiale privind situația din regiune și acțiunile în acest context din țara noastră.
Amintim, în Republica Moldova a fost instituită stare de urgență pentru următoarele 60 de zile.
Tren Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 25.02.2022
Societate
Circulația trenului Odessa-Chișinău a fost sistată
Fluxul de știri
0