Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ultima oră: Toate zborurile din și spre Republica Moldova sunt anulate

© Sputnik / Mihai Carausavion
avion - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Abonare
Spațiul aerian al Republicii Moldova va fi închis până în luna martie. Toate zborurile sunt anulate.
CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Spațiul aerian al Republicii Moldova este închis până la data de 4 martie, potrivit decizie autorităților de la Chișinău în legătură cu situația din Ucraina.
În acest context, compania aeriană „Air Moldova” informează că este nevoită să suspende toate zborurile spre și din Republica Moldova.

„Vă rugăm să păstrați calmul și să urmăriți informațiile oficiale. Urmează să vă informăm suplimentar despre posibilitatea reluării zborurilor. Vă mulțumim pentru înțelegere”, este precizat în comunicatul „Air Moldova”.

Amintim, ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale a anunțat că spațiul aerian al Moldovei se va închide începând cu ora 12:00. Decizia a fost luată la recomandarea Consiliului Suprem de Securitate.
Precizăm că în Republica Moldova a fost instituit cod galben de alertă teroristă. Totodată, miniștrii urmează să se întrunească în ședință pentru aprobarea proiectului ce prevede instituirea stării de urgență, iar ulterior să ceară votul în Parlament.
Aeroportul din Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Societate
Ultima oră! Spațiul aerian al Moldovei s-a închis
Fluxul de știri
0