Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Cozi imense la intrarea în Republica Moldova: Ce spune Poliția de Frontieră

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Punctul comun de trecere a frontierei de stat Palanca
Punctul comun de trecere a frontierei de stat Palanca - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Abonare
Cozi kilometrice se atestă la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova dinspre Ucraina.
CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Cozi imense se atestă la intrare în Republica Moldova din Ucraina. Camerele de la punctul de trecere Palanca arată situația reală la moment.
Ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, a declarat pentru Sputnik Moldova că Inspectoratul General al Poliției de Frontieră va veni în scurt timp cu o declarație oficială. Anterior, Raisa Novițchi ne-a spus că toate punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim obișnuit.
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europe le solicită cetățenilor Republicii Moldova să nu se deplaseze în țara vecină, iar celor care se află temporar în Ucraina să părăsească imediat teritoriul acestui stat.
Președintele rus Vladimir Putin a anunțat în discursul adresat cetățenilor ruși, joi dimineață, că a decis asupra unei operațiuni militare speciale în Donbas.
Șeful statului rus a menționat că planurile Rusiei nu includ ocuparea Ucrainei, dar Moscova va depune eforturi pentru demilitarizarea acesteia.
Aeroportul Chișinău - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Internațional
Avioanele ucrainene cu pasageri nu pot părăsi Aeroportul Chișinău
Fluxul de știri
0