Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ce se întâmplă la granița cu Ucraina: Precizarea Poliției de Frontieră

© Sputnik / Miroslav RotariРумыния контрольно пропускной пункт
Румыния контрольно пропускной пункт - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Abonare
Toate punctele de trecere a frontierei de stat activează în regim obișnuit.
CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Situația la granița moldo-ucraineană rămâne calmă, iar toate punctele de trecere a frontierei cu țara vecină activează în regim obișnuit. Precizarea a fost făcută pentru Sputnik Moldova de ofițerul de presă al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi.
„Toate punctele de trecere a frontierei de stat lucrează ca de obicei. Nu se observă un flux crescut de pasageri”, a precizat Novițchi.
Amintim, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene le-a solicită cetățenilor Republicii Moldova să nu se deplaseze în țara vecină, iar celor care se află temporar în Ucraina să părăsească imediat teritoriul acestui stat.
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a Moldovei - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Politică
Avertizare MAEIE: Moldovenii din Ucraina să părăsească imediat teritoriul statului vecin
Amintim că premierul Natalia Gavrilița a anunțat aseară că Republica Moldova este pregătită să contribuie la anumite soluții pentru asigurarea păcii și stabilității din regiune și că este pregătită să facă față unor fluxuri de imigranți din Ucraina.
Fluxul de știri
0