Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum vor circula trenurile Chișinău - Odesa - Chișinău: Precizările Căii Ferate din Moldova

© Sputnik / Mihai CarausCalea ferata Chisinau
Calea ferata Chisinau  - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Abonare
În contextul evenimentelor care au loc în Ucraina, Calea Ferată din Moldova anunță cum va fi efectuată în următoarele zile cursa de tren Chișinău - Odesa - Chișinău.
CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Calea Ferată din Moldova a scris pe pagina sa de Facebook că deocamdată, schimbări în graficul cursei Chișinău –Odesa –Chișinău nu se prevăd. Totodată, întreprinderea a precizat că trenul spre Odesa va continua să circule conform graficului stabilit, iar dacă vor apărea unele schimbări, responsabilii întreprinderii vor veni cu un anunț suplimentar în acest sens.
În această dimineață, Maia Sandu a convocat de urgență Consiliul Suprem de Securitate în legătură cu evenimentele care au loc în Ucraina. În urma ședinței, șefa statului a declarat că țara noastră este gata să primească câteva zeci de mii de refugiați din țara vecină.
Totodată, Maia Sandu a declarat că Guvernul Republicii Moldova va cere Parlamentului să instituie stare de urgență în toată țara.
Între timp, Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene anunță crearea unei celule de criză în contextul situației din Ucraina. Totodată, la ora 12:00, spațiul aerian al Republicii Moldova a fost închis până la data de 4 martie, iar companiile aeriene au anunțat despre anularea tuturor zborurile dinspre și spre Moldova.
avion - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Politică
Ultima oră: Toate zborurile din și spre Republica Moldova sunt anulate
Fluxul de știri
0