Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Guvernul: Cetățenii primesc mesaje false cu invitații de înrolare în armată

Imagine din arhivă - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Abonare
Guvernul Republicii Moldova atenționează că cetățenilor le-au fost transmise mesaje false din numele Ministerului Apărării cu privire la înrolarea în armată.
CHIȘINĂU, 24 feb - Sputnik. Guvernul Republicii Moldova vine cu o atenționare în contextul în care mai mulți cetățeni au primit mesaje textuale cu invitații de înrolare în armată din numele Ministerului Apărării. Astfel, Guvernul informează că acestea sunt mesaje false.

„Guvernul dezminte oficial această manipulare, nici un program de înrolare nu este în derulare și nu se planifică. Materialele legate de acest fals au fost transmise poliției, iar cei care distribuie astfel de falsuri poartă răspundere penală”, scrie serviciul de presă al Executivului într-un comunicat.

Precizăm că autoritățile de la Chișinău îndeamnă cetățenii să se informeze din surse oficiale în legătură cu situația din Ucraina și să nu se lase pradă manipulărilor.
Maia Sandu a anunțat dimineață că va cere Parlamentului să instituie stare de urgență în toată țara. Declarația a fost făcută după ședința Consiliului Suprem de Securitate, care a fost convocat în legătură cu situația din Ucraina.
Președintele rus Vladimir Putin a anunțat în discursul adresat cetățenilor ruși, joi dimineață, că a decis să declanșeze o operațiune militară specială în Donbas. Șeful statului rus a menționat că planurile Rusiei nu includ ocuparea Ucrainei, dar Moscova va depune eforturi pentru demilitarizarea acesteia.
Igor Dodon - Sputnik Moldova, 1920, 24.02.2022
Politică
Dodon: Fac apel la calm, neutralitate politică și înțelepciune
Fluxul de știri
0