Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Percheziții la domiciliul unui fost director al unei instituții de stat - detalii

© Sputnik / Miroslav RotariPercheziții
Percheziții - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2022
Abonare
Procurorii anticorupție au descins astăzi și la fostul director al Serviciului de Prevenire și Combaterea Spălării Banilor.
CHIȘINĂU, 23 feb - Sputnik. Procurorii anticorupție au descins cu percheziții la fostul director al Serviciului de Prevenire și Combaterea Spălării Banilor, fiind vizat într-o cauză penală de îmbogățire ilicită.
Perchezițiile se desfășoară se desfășoară la domiciliul și în automobilele fostului director al SPCSB.

"Astăzi, 23 februarie 2022, procurorii anticorupție efectuează 6 percheziții în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul îmbogățirii ilicite, în care este vizat ex-directorul Serviciului de Prevenire și Combaterea Spălării Banilor", anunță Procuratura Anticorupție printr-un comunicat de presă.

Despre rezultatul percheziții, Procuratura va reveni cu informații actualizate după terminarea acțiunilor de urmărire penală planificate.
Amintim că în această dimineață procurorii anticorupție au descins cu percheziții la fostul director al companiei "Termoelectrica". În cazul acestuia, procurorii efectuează cinci percheziții. Potrivit informațiilor apărute în presă, ar fi vorba de fostul director Veaceslav Eni. Acesta a plecat de la șefia "Termoelectrica" după ce a fost declarat bănuit într-un dosar penal pentru îmbogăţire ilicită.
Termoelectrica S.A. - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2022
Politică
Percheziții la fostul director al "Termoelectrica": Ce caută procurorii
Fluxul de știri
0