Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Percheziții la fostul director al "Termoelectrica": Ce caută procurorii

© Sputnik / Mihai CarausTermoelectrica S.A.
Termoelectrica S.A. - Sputnik Moldova, 1920, 23.02.2022
Abonare
Procurorii anticorupție au descins în această dimineață la fostul director al companiei "Termoelectrica".
CHIȘINĂU, 23 feb - Sputnik. Procurorii anticorupție au descins cu percheziții la fostul director al companiei "Termoelectrica". Acesta este vizat într-o cauză penală de abuz de serviciu, informează Procuratura Anticorupție printr-un comunicat de presă.

„În dimineața zilei de astăzi, 23 februarie, procurorii anticorupție efectuează cinci percheziții, în cadrul unui dosar penal pornit pe faptul abuzului de serviciu, admis de către ex-directorul "Termoelectrica".”, este precizat în comunicatul Procuraturii Anticorupție.

Potrivit informațiilor, perchezițiile se desfășoară în mai multe locații, cum ar fi domiciliu, automobilele fostului director, precum și sediile unor companii.
Rezultatul în urma perchezițiilor vor fi anunțate ulterior. Potrivit informațiilor apărute în presă, ar fi vorba de fostul director Veaceslav Eni. Acesta a plecat de la șefia "Termoelectrica" după ce a fost declarat bănuit într-un dosar penal pentru îmbogăţire ilicită. Eni a deținut această funcție timp de șase ani.
Antrenamente in forța BDS “SCORPION” - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2022
Societate
Percheziții la mai multe companii agricole din țară: Ce au găsit procurorii
Fluxul de știri
0