Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Descoperire șocantă în gunoiștea unei ferme din Criuleni: Ce a găsit proprietarul

© Sputnik / Мирослав Ротарьpoliția, imagine simbol
poliția, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2022
Abonare
Proprietarul unei ferme din Corjova, raionul Criuleni, a depistat corpul neînsuflețit al unui lucrător de-al său. Acesta a fost ascuns în apropiere de gunoiște și era acoperit cu iarbă și resturi furajere.
CHIȘINĂU, 22 feb - Sputnik. Un bărbat de 64 de ani a sunat la Poliție și a anunțat despre faptul că la ferma sa a depistat corpul neînsuflețit al unui cunoscut de-al său. Totodată, acesta le-a spus polițiștilor că a dispărut un generator de lumină, combustibilul pentru el, dar și automobilul victimei.
Potrivit Poliției din Criuleni, trupul victimei a fost găsit în această dimineață, în jurul orei 04:55, în timp ce proprietarul efectua lucrări pe teritoriu fermei. Cadavrul era acoperit cu iarbă și resturi furajere.
În urma investigațiilor, polițiștii au aflat că victima a placat de acasă cu o zi mai devreme, dar nu i-a spus soției nimic despre locul unde pleacă. Totodată, la locul incidentului a fost găsit un topor cu urme de sânge. Medicul legist a constatat că bărbatul a murit din cauza unor leziuni din regiunea capului, cauzate cu un corp dur.
Este de menționat faptul că în această amiază, în jurul orei 13:00, suspectul a fost reținut pentru 72 de orei, în apropierea localității Leca, raionul Cantemir, în timp ce se el se deplasa cu automobilul victimei. Suspectul s-a dovedit a fi un bărbat de 61 de ani, originar din raionul Cantemir, anterior judecat. Acesta activa în calitate de paznic la fermă și locuia pe teritoriul fermei.
Justiție, ciocan - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
Dosarul dublului omor din Fălești, pe masa magistraților: Cu ce detalii vin procurorii
Fluxul de știri
0