Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Medvedev: Europenii vor ajunge să plătească 2 000 de euro pentru gaz

© Sputnik / Pavel Lvov / Accesați arhiva multimediagazoduct
gazoduct - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2022
Abonare
Europenii vor ajunge să plătească 2 000 de euro pentru o mie de metri cubi de gaz, a avertizat Dmitri Medvedev, în replică la blocarea certificării Nord Stream 2.
CHIȘINĂU, 22 feb - Sputnik. Adjunctul președintelui Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, prognozează o creștere a prețului la gaz la două mii de euro, odată cu blocarea intrării în funcțiune a gazoductului Nord Stream 2.
“Cancelarul Germaniei, Olaf Scholz a dispus stoparea certificării Nord Stream 2. Așadar, bine ați venit în lumea nouă, în care europenii vor plăti în curând 2000 de euro pentru o mie de metri cubi de gaz”, a scris Medvedev în Twitter.
Marți, Scholz a declarat că a dat indicații Ministerului Economiei să întreprindă tot ce este necesar pentru a suspenda procesul de certificare a gazoductului, fără de care Nord Stream 2 nu poate fi pus în funcțiune.
Olaf Scholz - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2022
Internațional
Ce a decis Germania în privința autorizației pentru ”Nord Stream – 2”
Fluxul de știri
0