Analize și opinii
Pe site-ul Sputnik Moldova găsiți întotdeauna comentarii ale experților cu privire la evenimentele politice de actualitate, precum și analize ale fenomenelor sociale și economice care se produc în țară.

Actuala guvernare va lăsa urmări pentru zeci de ani – politician

© Photo : Guvernul Republicii Moldova Ședința Guvernului
Ședința Guvernului  - Sputnik Moldova, 1920, 22.02.2022
Abonare
Fostul primar al Chișinăului consideră că Guvernul Moldovei a admis mai multe greșeli de neiertat.
CHIȘINĂU, 221 feb – Sputnik. Actuala guvernare nu doar că are un comportament nesigur, ci și admite greșeală după greșeală – opinia a fost exprimată în studioul Sputnik Moldova de către fostul primar al Chișinăului Serafim Urechean.

"Vreau să spun că am mari îndoieli în privința unui curs corect. Cred că aceste experimente asupra locuitorilor Moldovei vor lăsa o urmă adâncă pentru zeci de ani. Amintire despre domnia acestor oameni de stat care consideră că ei acum conduc țara". A spus Urechean.

Este și mai prost că perioada de guvernare a acestui partid al puterii a coincis cu criza energetică din întreaga lume, spune veteranul politicii moldovenești.
"Sigur că un necaz nu vine singur. Din toate părțile situația se înrăutățește, oamenii nu mai văd o cale de ieșire din această situație, mai ales cu un guvern incompetent și cu toate celelalte organe de conducere ale statului în Republica Moldova", a spus interlocutorul.
În opinia lu Urechean, comportamentul autorităților amintește mai degrabă nu de o activitate bine chibzuită, ci de experimenta haotice asupra cetățenilor.
„Toate greșelile pe care le-au făcut la soluționarea problemei gazelor, experimentele cu achiziționarea gazelor din alte surse, când au înghițit 17 milioane de dolari în 24 de ore și așa mai departe - vom ajunge nicăieri cu asta. Și în ceea ce privește conducerea statului – este ca în anecdotă - comuniștii au făcut experimente pe șoareci, iar aceștia - pe oameni”, a rezumat Urechean.
Guvernul Republicii Moldova - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2022
Podcasturi
Popularitatea Guvernului PAS scade vertiginos – analistul economic spune de ce
Fluxul de știri
0