Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

În regiunea transnistreană au fost ridicate mai multe restricții privind COVID-19

© Sputnik / Denis Abramov / Accesați arhiva multimediaMedici
Medici - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2022
Abonare
În regiune este în scădere numărul cazurilor noi de infectare cu COVID-19.
CHIȘINĂU, 21 feb – Sputnik. De luni, 21 februarie, intră în vigoare dispoziția staffului operativ de la Tiraspol cu privire la anularea unor restricții antiepidemiologice în Transnistria.
Anterior, în cadrul unei ședințe a staffului, a fost anunțat că statisticile arată o scădere treptată a numărului de îmbolnăviri. Medicul-șef sanitar și șeful departamentului Sănătate al Transnistriei au recomandat renunțarea la unele măsuri mai aspre privind combaterea răspândirii COVID-19.
Din 21 februarie și-au reluat activitatea toate instituțiile de învățământ suplimentar și de sport (inclusiv piscinele, sălile de sport și cluburile de fitness), teatrele și cinematografele.
Activează iarăși instituțiile din domeniul industriei de agrement, care și-au suspendat activitatea din 31 ianuarie, cu excepția cluburilor de noapte și karaoke.
Unitățile de alimentație publică au revenit la activitatea în regim standard, dar cu respectarea strictă a cerințelor de carantină: dezinfectare, purtarea măștilor de protecție, distanța socială.
ambulanță, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2022
Coronavirus
Hotărârea integrală a Comisiei Sănătate Publică Chișinău: Iată ce se schimbă
Sunt similare și condițiile de organizare a acțiunilor distractive de masă.
Elevii continuă să studieze de la distanță. Cursurile pregătitoare pentru viitorii elevi de clasa I sunt încă închise.
Fluxul de știri
0