Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Armata rusă a distrus două blindate ucrainene care au trecut granița

© Sputnik / Игорь Маслов / Accesați arhiva multimediaimagine simbol
imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2022
Abonare
Armata rusă a distrus două vehicule de luptă a infanteriei ucrainene care au trecut granița
CHIȘINĂU, 21 feb - Sputnik. Armata rusă și polițiștii de frontieră au împiedicat încălcarea frontierei de stat de către un grup de diversioniști și recunoaștere dinspre teritoriul Ucrainei, a informat serviciul de presă al Districtului Militar de Sud al Federației Ruse.
„Subdiviziunea Districtului Militar de Sud, împreună cu detașamentul de frontieră al FSB al Rusiei, au împiedicat un grup de diversioniști și recunoaștere să încalce granița de stat a Rusiei dinspre teritoriul Ucrainei”, a menționat sursa citată.
După cum a adăugat departamentul, în timpul luptei, două vehicule de luptă ale Forțelor Armate ale Ucrainei au intrat pe teritoriul Rusiei pentru a evacua diversioniștii. Ambele mașini au fost lovite. Cinci soldați ai Forțelor Armate ale Ucrainei au fost uciși, nu există victime în rândul armatei ruse.
Luni dimineața, în regiunea Rostov din Rusia, un proiectil din Ucraina a lovit un punct al serviciu de frontieră, fiind distrus, fără victime.
În ultimele zile, situația din Donbass a escaladat - Kievul ignoră acordurile de la Minsk, a concentrat cea mai mare parte a armatei pe linia de contact și bombardează în mod regulat milițiile, inclusiv folosind echipamente interzise, din autoproclamatele republici Donețk și Lugansk.
Din cauza amenințării invaziei Ucrainei în republicile autoproclamate, femeile, copiii și bătrânii au început să fie evacuați în regiunile rusești. Mobilizarea generală anunțată.
FSB - Sputnik Moldova, 1920, 21.02.2022
Rusia
Punct de control al frontierei din Rusia, distrus de un proiectil lansat din Ucraina
Fluxul de știri
0