Валюта - Sputnik Moldova, 1920
Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Atenție, șoferi! Prețurile plafon ANRE pentru sâmbătă la benzină și motorină

© Sputnik / Alexey Kudenko / Trecere la banca de fotografiistație PECO
stație PECO - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat prețuri plafon pentru carburanți valabile pentru weekend.
CHIȘINĂU, 19 feb - Sputnik. Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică a afișat vineri noile prețuri plafon valabile pentru 19 - 21 februarie.
Astfel, prețul plafon ANRE pentru astăzi, sâmbătă, la benzină cu cifra octanică 95 este de 24 de lei și 22 de bani pentru un litru. Prețul la motorină este de 21 de lei și trei bani.
Agenția Națională pentru Reglementare în Energetică informează că fluctuația zilnică a prețului cu amănuntul este influențată exclusiv de evoluția valorii medii a cotațiilor medii Platts pentru 14 zile anterioare zilei efectuării calculului și cursul de schimb leu/dolar.
Metodologia ANRE asigură ca prețul stabilit zilnic la produsele petroliere principale să reflecte fidel atât tendința de creștere, cât și cea de descreștere a cotațiilor internaționale Platts. Mecanismul existent asigură prețuri corecte, ușor de verificat în condiții de transparență maximă.
Stație de alimentare cu combustibil - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Economie
ANRE explică care este modul de formare a prețurilor la benzină și motorină
Fluxul de știri
0