Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Băutura i-a luat mințile: Un bărbat și-ar fi ucis cu bestialitate amicul de pahar

© Pixabay / felix_wAlcool
Alcool - Sputnik Moldova, 1920, 19.02.2022
Abonare
Un bărbat de 52 de ani și-a găsit sfârșitul în ograda amicului său de pahar. Cum s-a întâmplat nenorocirea.
CHIȘINĂU, 19 feb - Sputnik. Un bărbat de 52 de ani a murit după ce a fost bătut cu bestialitate de către amicul său de pahar. Potrivit Poliției, un locuitor al satului Varvareuca, raionul Floreşti, a anunțat poliția vineri, 18 februarie, că în ograda vecinului său a găsit corpul neînsuflețit al unui bărbat.
La fața locului, oamenii legii au stabilit că victima de 52 de ani a mers în vizită la un consătean de-al său de 32 de ani. Cei doi au consumat băuturi alcoolice, iar la un moment dat între ei a iscat o certă, care a degenerat în bătaie.
Astfel, potrivit Poliției, bărbatul de 32 de ani a luat o rangă metalică și și-a lovit amicul de pahar până la moarte. Din cauza traumatismelor suferite, victima s-a stins din viață pe loc.
Corpul neînsuflețit al bărbatului de 52 de ani a fost trimis la expertiza medico-legată, iar suspectul a fost reținut pentru 72 de ore. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal. Dacă suspectul va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de pușcărie.
Justiție, ciocan - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
Dosarul dublului omor din Fălești, pe masa magistraților: Cu ce detalii vin procurorii
Fluxul de știri
0