Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Nimeni nu s-a așteptat la asta: Iată ce s-a întâmplat în tribună la meciul Sheriff-Braga

© Sputnik / Mihai CarausStadionul de la Tiraspol
Stadionul de la Tiraspol - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2022
Abonare
Un suporter din Chișinău a consumat droguri pe stadionul de la Tiraspol, în timpul meciului „Sheriff”-„Braga” din playoff-ul Champions League.
TIRASPOL, 18 feb – Sputnik, Iulia Sorokopud. Un suporter de 36 de ani a fost găsit cu droguri asupra sa pe stadionul din Tiraspol, în timpul meciului din playoff-ul Champions League. Potrivit serviciul de presă al departamentului de Interne din Transnistria, „un fan din Chișinău și-a „încălzit” emoțiile cu marijuana”.
Bărbatul a fost identificat după ce a început să se comporte suspicios la finalul primei reprize a meciului. În timpul discuțiilor cu oamenii legii, bărbatul a scăpat o mănușă în care erau ascunse substanțe interzise. Oamenii legii au scos bărbatul din tribună.

"Suporterul a explicat că a găsit o cutie cu masă vegetală uscată în drum spre baie. El a decis să o păstreze pentru uz personal", explică forțele de securitate.

Ulterior, supus expertizei, în sângele bărbatului a fost confirmată existența substanțelor stupefiante. Oamenii legii au stabilit că ar fi vorba de marijuană.
Meciul din play-off-ul din Liga Europei dintre „Sheriff” și „Braga” - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2022
Sport
Victoria echipei „Sheriff” Tiraspol, în imagini
Fluxul de știri
0