Internațional
Urmăriți site-ul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu noile evoluții în politica internațională și relațiile dintre țări.

Lukașenko a luat calea aerului spre Moscova pentru a discutat cu Putin

© Пресс-служба президента Республики Беларусь / Accesați arhiva multimediaПрезидент Белоруссии А. Лукашенко дал интервью российским журналистам
Президент Белоруссии А. Лукашенко дал интервью российским журналистам - Sputnik Moldova, 1920, 18.02.2022
Abonare
Președintele Republicii Belarus, Alexandr Lukașenko, a decolat din Minsk luând calea aerului spre Moscova, unde va avea discuții cu omologul său rus, Vladimir Putin.
Președintele Belarusului, Alexander Lukașenko, merge la Moscova pentru discuții cu președintele rus Vladimir Putin, potrivit canalului Telegram Pool Pervovo, apropiat serviciului de presă al șefului statului.
Serviciul de presă al președintelui Belarus a anunțat că vineri cei doi șefi de stat se vor întâlni la Moscova.
În cadrul întrevederii vor fi discutate un șir de chestiuni, inclusiv dezvoltarea relațiilor comercial-economice, securitatea în regiune, precum și acțiunile comune privind asigurarea intereselor naționale ale celor două țări și problemele internaționale.
„Lukașenko a zburat la Moscova pentru discuții cu Putin”, a anunțat canalul de Telegram Pool Pervovo, care este citat de RIA Novosti.
Fluxul de știri
0