Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

O nouă victorie istorică! „Sheriff” a învins echipa portugheză „Braga”

© Sputnik / Mihai CarausSheriff Tiraspol - Braga
Sheriff Tiraspol - Braga - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Abonare
Pentru prima dată în istorie, „Sheriff” Tiraspol a ajuns în primăvara europeană, după ce a luat locul trei în faza grupelor Ligii Campionilor.
CHIȘINĂU, 17 feb - Sputnik. Echipa „Sheriff” Tiraspol a învins pe teren propriu echipa portugheză Sporting Clube de „Braga”, cu scorul de 2-0. „Sheriff” Tiraspol a jucat în această seară cu echipa portugheză „Braga”, în primul meci din faza din playoff-ul Champions League.
Partida a avut loc la complexul sportiv Sheriff din Tiraspol. Golurile au fost marcate la sfârșitul ambelor reprize, primul de mijlocașul Sébastien Thill, în minutul 43 din penalty, iar al doilea în minutul 82 de atacantul Adama Traore.
Meciul retur se va juca pe 24 februarie, ora 22:00, pe stadionul Municipal din Braga.
„Sheriff” a intrat în faza de play-off din Europa League în conformitate cu noul regulament al turneului. În această etapă s-au înregistrat opt echipe clasate pe locul doi în grupa Europa League și cele opt cluburi care au fost pe locul trei în Liga Campionilor.
În 2021, clubul de la Tiraspol a ajuns pentru prima dată în istorie în faza grupelor Ligii Campionilor. Conform rezultatelor acestei etape, „Sheriff” a ocupat locul trei în grupă cu șapte puncte. Echipa de fotbal de la Tiraspol a învinsă Real Madrid pe stadionul din Spania scor (1:2), precum și în meciul jucat acasă cu Shakhtar scor (2:0). Jucătorii Sheriff-ului în Liga Campionilor au pierdut jocul acasă cu Real Madrid (0:3) și două jocuri cu Inter Milano, ambele cu scor (1:3).
Patinatoarea rusă Ana Șcerbakova - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Olimpiada de la Beijing - 2022
Aur și argint pentru Rusia la patinaj artistic individual feminin
Fluxul de știri
0