Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova, 1920
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Primul mesaj al lui Krasnoselski după ce „Sheriff” a învins echipa portugheză „Braga”

© Sputnik / Mihai CarausMeciul dintre „Sheriff” Tiraspol și echipa portugheză „Braga”
Meciul dintre „Sheriff” Tiraspol și echipa portugheză „Braga” - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Abonare
Vadim Krasnoselski a fost una dintre primele persoane care i-a felicitat pe fotbaliștii de la „Sheriff” Tiraspol.
CHIȘINĂU, 17 feb - Sputnik. Liderul de la Tiraspol Vadim Krasnoselski a mulțumit și felicitat clubul de fotbal „Sheriff” Tiraspol pentru că a câștigat echipa portugheze „Braga”, în primul meci din faza din playoff-ul Champions League.
Partida a avut loc la complexul sportiv Sheriff din Tiraspol și s-a terminat cu scor 2:0.

"Vă mulțumesc băieți pentru emoții, pentru faptul că aveți spirit de echipă, pentru pozitivism, care acum este atât de puțin! Felicitări Tiraspolului pentru victorie cu un început grozav! Așa să o țineți", a scris Krasnoselski pe canalul său de Telegram.

Meciul retur se va juca pe 24 februarie, ora 22:00, pe stadionul Municipal din Braga.
„Sheriff” a intrat în faza de play-off din Europa League în conformitate cu noul regulament al turneului. În această etapă s-au înregistrat opt echipe clasate pe locul doi în grupa Europa League și cele opt cluburi care au fost pe locul trei în Liga Campionilor.
În 2021, clubul de la Tiraspol a ajuns pentru prima dată în istorie în faza grupelor Ligii Campionilor. Conform rezultatelor acestei etape, „Sheriff” a ocupat locul trei în grupă cu șapte puncte. Echipa de fotbal de la Tiraspol a învinsă Real Madrid pe stadionul din Spania scor (1:2), precum și în meciul jucat acasă cu Shakhtar scor (2:0). Jucătorii Sheriff-ului în Liga Campionilor au pierdut jocul acasă cu Real Madrid (0:3) și două jocuri cu Inter Milano, ambele cu scor (1:3).
Sheriff Tiraspol - Braga - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Sport
O nouă victorie istorică! „Sheriff” a învins echipa portugheză „Braga”
Fluxul de știri
0