Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Maia Sandu va participa la Conferința pentru Securitate de la München

© Sputnik / Mihai CarausMaia Sandu
Maia Sandu - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Abonare
Președintele republicii Moldova va participa în următoarele zile la lucrările unei Conferinței pentru Securitate de la München.
CHIȘINĂU, 17 feb - Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, va participa la lucrările Conferinței pentru Securitate de la München, care va reuni șefi de stat și de guvern, precum și reprezentanți ai organizațiilor internaționale din domeniul securității. Evenimentul este preconizat pentru zilele de 18 - 20 februarie.
Serviciul de presă al Președinției anunță că Maia Sandu va lua cuvântul în cadrul panelelor „Alinierea eforturilor: combaterea cleptocrației și a corupției” și „Migrația și securitatea internațională“.
La fel, Maia Sandu va avea mai multe întrevederi bilaterale. Din delegația oficială a Republicii Moldova, alături de președinte, mai face parte secretarul general al instituției prezidențiale, Cristina Gherasimov.
Vladimir Voronin - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Centrul de presă
Voronin: Sandu ignoră relația cu Rusia pentru că așa sunt indicațiile din Occident
Fluxul de știri
0