Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc în ședință: Iată ce vor decide astăzi

Parlament - Sputnik Moldova, 1920, 17.02.2022
Abonare
Deputații se vor întruni astăzi în ședință. Iată ce subiecte sunt pe ordinea de zi.
CHIȘINĂU, 17 feb - Sputnik. Deputații se întrunesc astăzi în ședință plenară. Aceasta începe la ora 10:00.
Potrivit ordinii de zi adoptate de Biroul Permanent, în cadrul ședinței de joi deputații urmează să examineze mai multe proiecte de hotărâre. Este vorba despre proiectul cu privire la numirea în funcție a președintelui Consiliului Concurenței și proiectul privind încetarea mandatului de consilier pentru soluţionarea contestaţiilor al Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.
Tot astăzi, deputații urmează să examineze și proiectul de lege privind modificarea Hotărârii cu privire la instituirea, organizarea și funcționarea Agenției Naționale pentru Soluționarea Contestațiilor.
Totodată, deputații urmează să aprobe și unele proiecte în lectură finală.

"Vor fi dezbătute proiectele legii privind unele măsuri aferente selectării candidaților la funcțiile de membri în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor; legii pentru modificarea Codului educației; legii pentru modificarea Legii privind piața produselor petroliere", anunță serviciul de presă al Parlamentului.

De asemenea, în cadrul ședinței Parlamentului urmează a fi prezentate mai multe proiecte de ratificare a unor acorduri internaționale.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2022
Politică
Comuniştii şi socialiştii vor înainta o moţiune împotriva Guvernului Gavrilița
Fluxul de știri
0