Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Șeful IGP și-a dat demisia: Cine va asigura interimatul

© Sputnik / Mihai CarausIGP
IGP - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2022
Abonare
Iurie Podarilov a fost eliberat din funcția de șef al Inspectoratului General al Poliției în baza cererii proprii de demisie. Iată cine va asigura interimatul.
CHIȘINAU, 16 feb - Sputnik. Șeful Inspectoratului General al Poliție, Iurie Podarilov, a fost demis de Cabinetul de miniștri în ședința de miercuri, 16 februarie.

"Cerem eliberarea lui Iurie Podarilov din funcția de șef al IGP din data de 16 februarie, în baza cererii proprii de demisie", a declarat Ana Revenco, ministrul Afacerilor Interne.

Tot în cadrul ședinței de Guvern, Revenco a cerut Guvernului și aprobarea cererii de demisie a lui Viorel Cernăuțeanu din funcția de secretar de stat al Ministerului Afacerilor Interne. Apoi, Cernăuțeanu a fost numit în funcția de șef interimar al Inspectoratului General al Poliție.
Amintim că Igor Podarilov a fost numit șef al Inspectoratul General al Poliției la data de 8 septembrie 2021. Acesta a ocupat anterior funcția de director adjunct al Centrului pentru Combaterea Traficului de Persoane.
Пресс-конференция Иона Кику об исполнении бюджета-2020 - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2022
Politică
Comuniştii şi socialiştii vor înainta o moţiune împotriva Guvernului Gavrilița
Fluxul de știri
0