Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii noi în cazul bărbatului care ar fi încercat să ademenească copii în mașina sa

© Sputnik / Mihai Carauspoliție
poliție - Sputnik Moldova, 1920, 16.02.2022
Abonare
Poliția a oferit detalii privind cazul bărbatului care ar fi încercat să ademenească copii în mașina sa, în preajma unei grădinițe din Capitală.
CHIȘINĂU, 16 feb - Sputnik. Poliția s-a autosesizat după ce reporterul Sputnik Moldova a cerut informații referitor la cazul șocant din Capitală, când un bărbat ar fi încercat să ademenească copii în mașina sa. Potrivit oamenilor legii, în urma cercetărilor individul a fost identificat.
Ofițerul de presă al Poliției Capitalei, Natalia Stati, a declarat pentru Sputnik Moldova că acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 36 de ani. El le-a spus oamenilor legii că în ziua respectivă el doar le-a făcut observații unor minori, însă fără a avea scopul de a-i ademeni.

"El a declarat că aștepta un cunoscut să-i transmită instrumentele electrice folosite la construcție și a văzut un grup de minori care i s-a părut suspecți și le-a făcut observație gesticulând cu mâna către ei", a declarat Stati.

Potrivit ofițerul de presă al Poliției Capitalei, un minor vizat împreună cu mama sa s-au prezentat la inspectorat și au confirmat spusele bărbatului.
"Minorul împreună cu mama s-au prezentat la Inspectoratul de Poliție și au confirmat că șoferul auto doar le-a făcut observație și le-a dat din deget, dar nu i-a invitat în automobil", a mai spus Stati.
Grădiniță  - Sputnik Moldova, 1920, 15.02.2022
Societate
Caz șocant în Capitală: Un bărbat ar fi încercat să ademenească copii în mașina sa
Amintim că ieri, Sputnik Moldova a scris despre faptul că un bărbat ar fi încercat să ademenească niște copii în mașina sa. Incidentul s-ar fi întâmplat în preajma unei grădinițe din sectorul Botanica al Capitalei. Redacția Sputnik Moldova a aflat despre acest caz de la părintele unui copil care frecventează această grădiniță. Echipa noastră a luat legătura cu directoarea instituției preșcolare.
”A fost o atenționare de la un părinte, care este administratorul unui bloc de la noi de pe sector. Bărbatul stătea de vorbă cu copiii, îi ademenea să intre în mașină și le promitea că îi duce acasă. Informația nu este verificată de mine personal, sunt niște fotografii de pe camerele de luat vederi și confirmările de la cei care au văzut, adică vecinii din jurul instituției noastre”, ne-a povestit managerul instituției.
Directoarea grădiniței a mai declarat că în timp ce bărbatul încerca să ademenească copii, în preajmă era o vecină care ducea gunoiul și a oprit o mașină de poliție. Directoarea grădiniței ne-a mai spus că este pentru prima dată când se întâmplă așa ceva în preajma instituției preșcolare.
Fluxul de știri
0