Пожар - Sputnik Moldova, 1920
Accidente
Sputnik Moldova vă prezintă operativ informații despre accidente, incendii și alte întâmplări care se produc în țară. Urmăriți portalul nostru pentru a afla primii știri de ultimă oră.

Un bărbat din Chișinău și-ar fi ucis concubina în bătaie

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis Politia
Acces interzis  Politia - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2022
Abonare
Un bărbat din Capitală riscă ani grei de pușcărie după ce și-ar fi ucis în bătaie concubina. Cum s-a produs crima și ce spune Poliția.
CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Oamenii legii susțin că un bărbat i-a anunțat duminică că a descoperit corpul neînsuflețit al unei femei în apartamentul vecinului său. Potrivit Poliției, bărbatul a observat că ușa locuinței era deschisă și a intrat să vadă dacă s-a întâmplat ceva. El a găsit femeia zăcând moartă la podea.
La fața locului s-a deplasat grupa operativă și medicul legist. În urma examinării corpului neînsuflețit, specialistul a depistat mai multe leziuni în regiunea capului și pe suprafața corpului femeii. Aceasta era concubină a proprietarului apartamentului.
Oamenii legii au stabilit că între cei doi concubini s-ar fi iscat un conflict, care a degenerat în violență. Pe acest caz a fost pornit un dosar penal pentru ,,violență în familie”, care a cauzat vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătății, soldată cu decesul victimei.
Bărbatul de 45 de ani, suspectat de uciderea concubinei sale, a fost reținut de către oamenii legii pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 15 ani de pușcărie.
Justiție, ciocan - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
Dosarul dublului omor din Fălești, pe masa magistraților: Cu ce detalii vin procurorii
Fluxul de știri
0