Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Proiecte comune între Iași și Chișinău: Despre ce este vorba

© Photo : Facebook / Iv CebanPrimarii municipiilor Chișinău și Iași - Ion Ceban și Mihai Chirca
Primarii municipiilor Chișinău și Iași - Ion Ceban și Mihai Chirca - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2022
Abonare
Chișinăul și municipiul Iași din România intenționează să implementeze în comun proiecte de interes social.
CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Mai multe proiecte comune ar putea fi implementate la Iași și Chișinău. Acestea țin de reparația drumurilor, mobilitatea urbană, amenajarea parcărilor, transportul public, salubrizare, dar și alte domenii de interes social.
Discuții în acest sens au avut loc astăzi la Iași între primarul Chișinăului, Ion Ceban și primarul Iașiului, Mihai Chirica.
„Ne propunem să avem mai multe proiecte și să colaborăm pe mai multe domenii. Va fi abordat și un alt domeniu important cum ar fi sănătatea, vom avea ședințe comune ale specialiștilor unde vor fi dezbătute mai multe subiecte”, anunță primarul Chișinăului.
Ceban mai anunță că tinerii din cadrul Centrului municipal Chișinău au început activitatea deja de astăzi și deja au planificate unele ședințe cu reprezentanții organizațiilor de tineret din Iași.
În cadrul vizitei la Iași, delegația de la Chișinău au depus flori la bustul poetului Grigore Vieru din Parcul de cultură Copou, Iași, în ziua când marele poet ar fi împlinit 87 de ani de la naștere.
În cadrul unei vizite de lucru la Iași, primarul Chișinăului, Ion Ceban este însoțit de viceprimarul Angela Cutasevici, pretorii de sectoare și unii șefi de direcții.
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2022
Politică
Ceban a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale: Ce a răspuns primarul
Fluxul de știri
0