Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ceban a fost întrebat dacă va candida la alegerile prezidențiale: Ce a răspuns primarul

© Sputnik / Mihai CarausIon Ceban
Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2022
Abonare
Ion Ceban a răspuns la întrebarea dacă va candida pentru al doilea mandat de primar și dacă va participa la alegerile prezidențiale.
CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Primarul Chișinăului, Ion Ceban, nu are de gând să participe la următoarele alegeri prezidențiale și încă nu a decis dacă va lupta pentru al doilea mandat de primar al Chișinăului.
Ceban a menționat că nu ia în calcul posibilitatea de a candida pentru funcția de șef de stat.
"Nu am nicio ambiţie în cursa prezidenţială. Nu mă interesează asta. Oamenii m-au ales să lucrez pentru binele oraşului. Am un contract cu orăşenii", a spus primarul.
Fiind întrebat dacă va participa la următoarele alegeri pentru funcția de primar al Chișinăului, Ceban a răspuns evaziv.
"Vom lua o decizie împreună. Dacă vor dori cetățenii, vom decide împreună cu familia, cu echipa", a spus primarul Capitalei.
Următoarele alegeri prezidențiale ar trebui să aibă loc în Republica Moldova la sfârșitul anului 2024, iar următoarele alegeri pentru Primăria municipiului Chișinău urmează să aibă loc în toamna anului 2023.
Fluxul de știri
0