Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Patinatoarea rusă Camila Valieva va concura la individual la Jocurile Olimpice

© Sputnik / Grigory Sysoev / Trecere la banca de fotografiiРоссийская спортсменка Камила Валиева выступает на командных соревнованиях по фигурному катанию на зимних Олимпийских играх в Пекине
Российская спортсменка Камила Валиева выступает на командных соревнованиях по фигурному катанию на зимних Олимпийских играх в Пекине - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Arbitrajul sportiv (CAS) ia permis Camilei Valieva să concureze la proba simplu la Jocurile Olimpice de la Beijing.
CHIȘINĂU, 14 feb - Sputnik. Luni, CAS nu a admis apelul Comitetului Olimpic Internațional (CIO), ale Uniunii Internaționale de Patinaj (ISU) și ale Agenției Mondiale Antidoping (WADA) de a suspenda participarea Camilei Valieva la Jocurile Olimpice, transmite RIA Novosti.
"Comisia specială CAS s-a pronunțat în procesul de arbitraj împotriva patinatoarei artistice ruse Camila Valieva. Cererile depuse de CIO, WADA și ISU au fost respinse", a declarat CAS.
Agenția Internațională de Testare Doping (ITA) a raportat anterior că testul doping al lui Valieva din 25 decembrie 2021 a fost pozitiv pentru trimetazidină. Testul a fost făcut de laboratorul antidoping din Stockholm pe 8 februarie.
Agenția Rusă Anti-Doping i-a impus o suspendare temporară lui Valieva, pe care a ridicat-o după ce sportiva a contestat rezultatele testului pe 9 februarie. Comitetul Internațional Olimpic (CIO), Agenția Mondială Antidoping (WADA) și Uniunea Internațională de Patinaj (ISU) au venit cu un protest la Curtea de Arbitraj pentru Sport, care a audiat cazul duminică seara.
Anterior, Valieva a devenit campioana olimpică ca parte a echipei ruse la turneul pe echipe, dar ceremonia de premiere nu a avut loc încă. Programul scurt individual feminin de la Jocurile Olimpice de la Beijing va avea loc pe 15 februarie.
Camila Valieva - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2022
Olimpiada de la Beijing - 2022
”Este o barbarie”: Șeful Federației ruse de patinaj artistic, despre cazul Valieva
Fluxul de știri
0