Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Kremlinul a dezvăluit care vor fi subiectele discuției dintre Putin și Scholz

© REUTERS / Pool / HANNIBAL HANSCHKEOlaf Scholz
Olaf Scholz - Sputnik Moldova, 1920, 14.02.2022
Abonare
Kremlinul a anunțat care vor fi subiectele cheie ale discuțiilor la Moscova între cancelarul Germaniei Olaf Scholz și președintele Rusiei, Vladimir Putin.
CHIȘINĂU, 14 feb – Sputnik. La negocierile dintre președintele Rusiei, Vladimir Putin, și cancelarul Germaniei, Olaf Scholz, se va pune accentul pe situația din jurul Ucrainei, garanțiile de securitate și ”Nord Stream – 2”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.
Pe 14 februarie Scholz se va întreprinde o vizită la Kiev unde se va întâlni cu președintele Ucrainei, Vladimir Zelenski. A doua zi, după discuțiile cu Zelenski, Scholz va pleca la Moscova și va avea o întrevedere cu președintele Rusiei.
“Și unul, și altul și cel de al treilea”, a spus Peskov, fiind întrebat de jurnaliști pe ce subiecte se va pune accentul în cadrul negocierilor: pe situația din jurul Ucrainei, ”Nord Stream – 2” și garanțiile de securitate.
“Va avea loc o discuție cu Putin. Cina de lucru. Apoi vor purta negocieri”, a mai adăugat Peskov.
Министр финансов Германии Олаф Шольц прибывает на встречу министров финансов и здравоохранения G20 в Риме - Sputnik Moldova, 1920, 15.12.2021
Internațional
Scholz: Germania este pregătită de un dialog constructiv cu Rusia
Fluxul de știri
0