Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Ministerului de Externe a venit cu un apel pentru cetățeni

© Sputnik / Miroslav RotariMinisterul Afacerilor Externe și Integrării Europene
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2022
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene vine cu un apel pentru cetățenii Republicii Moldova privind situația din regiune.
CHIȘINĂU, 12 feb - Sputnik. Ambasada Republicii Moldova la Kiev, dar și Consulatul de la Odesa își desfășoară activitatea în regim obișnuit. Precizarea a fost făcută de Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene în contextul situației de securitate din regiune.
Într-un comunicat de presă, MAEIE precizează că se află în contact permanent la acest subiect cu partenerii țării noastre.
„Ambasada Republicii Moldova la Kiev monitorizează cu atenție evoluțiile din Ucraina. La această etapă, Ambasada și Consulatul de la Odesa își desfășoară activitatea în regim obișnuit. În cazul evoluțiilor îngrijorătoare, misiunea noastră diplomatică dispune de planuri necesare de acțiuni. De asemenea, se menține legătura permanentă cu cetățenii moldoveni participanți la Misiune specială de monitorizare a OSCE în Ucraina și conaționalii care contactează ambasada pentru suport informațional”, este menționat în comunicatul Ministerului de Externe.
Instituția reiterează recomandarea la adresa cetățenilor moldoveni să urmărească cu prioritate anunțurile autorităților și informațiile oficiale difuzate de surse credibile.
The White House in Washington, DC - Sputnik Moldova, 1920, 12.02.2022
Politică
Sullivan: Militarii americani nu vor lupta cu Rusia în cazul unei escaladări în Ucraina
Fluxul de știri
0