Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Caz ieșit din comun: Un bărbat și-a violat fiul vitreg - Cu ce pedeapsă s-a ales

cătușe - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2022
Abonare
Un băiat de 14 ani a devenit victima unor acțiuni sexuale perverse din partea tatălui său vitreg. Cu ce pedeapsă s-a ales bărbatul.
CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. Un bărbat a fost condamnat la 10 ani și 8 luni pentru că și-a violat fiul vitreg și pentru că și-a bătut soția. Procurorii susțin că nu sunt de acord cu pedeapsa blândă oferită inculpatului și vor contesta sentința la Curtea de Apel, pentru a cere o pedeapsă mai aspră pentru acțiunile săvârșite.
Potrivit Procuraturii Generale, bărbatul și-a violat feciorul vitreg timp de un an, în perioada 2020-2021. Acesta îl bătea crunt și își satisfăcea poftele sexuale în formă perversă când erau singuri acasă. Ca să tacă minorul, individul îl amenința cu aplicarea forței fizice.
Totodată, s-a dovedit că bărbatul își bătea și soția pentru a-și demonstra supremația în casă.
"În perioada anilor 2017-2021, de nenumărate ori a aplicat forța fizică și psihică asupra soției sale (...) întru demonstrarea supremației sale fizice și intimidarea acesteia, în scopul de a-și impune voința și controlul personal, i-a aplicat multiple lovituri pe diverse părți ale corpului cu mâinile, picioarele și cu o bară metalică", precizează Procuratura.
Procuratura Generală anunță că individul și-a recunoscut vina, astfel acesta a beneficiat de o reducere cu o treime a pedepsei. Totuși, procurorii au menționat că vor solicita o pedeapsă mai aspră și anume închisoare pe un termen de 16 ani, în penitenciar de tip închis.
Justiție, ciocan - Sputnik Moldova, 1920, 19.11.2021
Societate
Un preot a fost condamnat pentru că a violat-o pe fiica minoră a concubinei sale
Fluxul de știri
0