Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

În cabinetul directorului CNA au fost găsite dispozitive ”cu scop de monitorizare”

© Photo : Facebook / Iulian RusuIulian Rusu
Iulian Rusu - Sputnik Moldova, 1920, 11.02.2022
Abonare
Noul director al CNA, Iulian Rusu, a dispus efectuarea unui control al biroului său de serviciu.
CHIȘINĂU, 11 feb - Sputnik. În cabinetul directorului Centrului Național Anticorupție, Iulian Rusu, au fost depistate dispozitive ”cu presupus scop de monitorizare”. Anunțul a fost făcut chiar de CNA.
”Materialele pe marginea acestui control au fost expediate procurorilor pentru examinare și luarea unei decizii. Rezultatul examinărilor va fi comunicat ulterior”, a precizat CNA.
Centrul Național Anticorupție are un nou director de la începutul lunii februarie. În această funcție a fost numit un fost secretar de stat la Ministerul Justiției.
Iulian Rusu a fost ales în funcția de director al CNA, după ce a fost propus Parlamentului de Partidul Acțiune și Solidaritate. Funcția de director al CNA a rămas vacantă în noiembrie 2021, când fostul șef, Ruslan Flocea, a fost demis de majoritatea parlamentară PAS.
SIS - Sputnik Moldova, 1920, 28.05.2021
Politică
SIS vine cu precizări după ce Sandu și Dodon au zis că ar fi urmăriți
Amintim că anul trecut Maia Sandu a declarat că deține informații potrivit cărora membrii familiei sale sunt urmăriți la indicația ministrului de Interne Pavel Voicu.
De cealaltă parte, ministrul respingea toate acuzațiile care i se aduc și a menționat pentru Sputnik Moldova că declarațiile șefului statului au un caracter politic.
Totodată, în cadrul emisiunii sale săptămânale, Igor Dodon a comentat declarațiile Maiei Sandu și a menționat că de fapt, ea îl urmărește pe el și familia sa.
Ulterior, SIS a negat orice implicare în supravegherea politicienilor.
parlament - Sputnik Moldova, 1920, 03.02.2022
Politică
Deputații au ales: Cine este noul director al CNA - VIDEO
Fluxul de știri
0