Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Noi reguli de călătorie spre Marea Britanie: Ce trebuie să știe toți moldovenii

© AP Photo / Matt DunhamBig Ben
Big Ben - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Abonare
Din 11 februarie vor intra în vigoare noi reguli de călătorie spre Marea Britanie. Ce documente trebuie să prezinte cei vaccinați și cei nevaccinați la intrare în țară?
CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. De mâine, în Marea Britanie intră în vigoare noile reguli de călătorie. Anunțul a fost făcut de Autoritatea Aeronautică Civilă a Republicii Moldova pe pagina de Facebook.
Astfel, cei care vor să călătorească în această țară vor trebui să respecte următoarele reguli:
Pasagerii vaccinați cu schema completă de vaccinare aprobată de Marea Britanie, inclusiv copiii sub 18 ani, sunt obligați să prezinte certificatul de vaccinare și formularul digital PLF completat. Pasagerii nu vor mai fi obligați să facă repetat testarea după aterizarea în Marea Britanie și nici să respecte carantina la domiciliu.
Pasagerii nevaccinați vor fi obligați să prezinte testul negativ de tip PCR/ANTIGEN efectuat cu cel mult două zile până la zbor. Totodată, persoanele nevaccinate vor trebui să prezinte rezervarea și achitarea testului de tip PCR pentru a doua zi de la sosire în Marea Britanie, dar și formularul digital PLF completat.
Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Coronavirus
Stare de urgență în sănătate publică - ce măsuri au luat deputații
Fluxul de știri
0