Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova, 1920
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Israelul a actualizat regulile de intrare în țară: Ce documente sunt necesare

© Sputnik / Miroslav RotariAvion
Avion - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Abonare
Israelul a actualizat regulile de intrare în țară. Astfel, moldovenii care vor să plece în această țară stat, trebuie să cunoască ce documente sunt necesare.
CHIȘINĂU, 10 feb - Sputnik. Din data de 8 februarie, în Israel sunt aplicate noi reguli de intrare în țară, în legătură cu pandemia de COVID-19. Astfel, moldovenii care vor pleca în Israel vor trebui să prezinte un test negativ PCR, care a fost efectuat cu cel mult 72 de ore până la plecare, sau un test antigen, efectuat în cel mult 24 de ore până la zbor.
Totodată, este necesar să fie completată online declarația „Clearance Application", cu cel mult 48 de ore până la plecare.
Totuși, unele persoane sunt scutite de prezentarea testului negativ. Este vorba despre persoanele care au fost deja bolnave de COVID-19 și pot prezenta rezultatul pozitiv al unui test PCR sau antigen efectuat în laborator, cu mai puțin de 3 luni înaintea plecării, cu condiția să fi trecut cel puțin 8 zile de la efectuarea testului.
Totodată, pentru a fi scutite de prezentarea unui test la plecare, persoanele pot prezenta un certificat COVID, emis de autoritățile din Israel, indicând un statut de recuperare care nu depășește termenul de trei luni.
Pentru mai multe detalii despre călătoriile în Israel, puteți accesa acest link.
Big Ben - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Societate
Noi reguli de călătorie spre Marea Britanie: Ce trebuie să știe toți moldovenii
Fluxul de știri
0