Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Deputații se întrunesc astăzi în ședință: Ce subiecte vor fi dezbătute

© Public Domain / Parlamentul Republicii MoldovaЗаседание парламента Молдовы 21 октября 2021
Заседание парламента Молдовы 21 октября 2021 - Sputnik Moldova, 1920, 10.02.2022
Abonare
Deputații se întrunesc astăzi din nou în ședință. Pe ordinea de zi sunt mai mult proiecte de legi importante care urmează să fie supuse votului în plen.
CHIȘINĂU, 10 feb – Sputnik. Ședință plenară a Parlamentului începe la ora 10:00. Biroul permanent al Legislativului a aprobat, în ședința de ieri, ordinea de zi pentru această ședință.
Deputații vor examina mai multe proiecte de lege în lectura a doua, inclusiv două proiecte de modificare a Legii cu privire la instituirea unor măsuri pe perioada stării de urgență în sănătate publică.
Tot azi este inclus pe ordinea de zi proiectul de lege privind unele măsuri aferente selectării candidaților la funcțiile de membri în organele de autoadministrare ale judecătorilor și procurorilor.
În același timp va fi supus votului proiectul de lege privind Fondul Național pentru Dezvoltare Regională și Locală, precum și proiectul de modificare a Legii privind protecţia mediului înconjurător și Legii privind dezvoltarea regională în Republica Moldova.
În prima lectură vor fi dezbătute proiectele de lege pentru modificarea:
Legii privind protecția mediului înconjurător;
Legii regnului animal;
Legii privind protecția aerului atmosferic.
Валюта - Sputnik Moldova, 1920, 09.02.2022
Societate
Moldova va primi ajutor financiar nerambursabil din partea României
Fluxul de știri
0