Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Violeta Ivanov va merge la înmormântarea mamei sale

Violeta Ivanov, imagine simbol - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2022
Abonare
Violeta Ivanov are permisiunea de a merge la înmormântarea mamei sale. Reprezentanții Procuraturii Generale au venit cu precizări.
CHIȘINĂU, 8 feb - Sputnik. Cerea fostei deputate Violeta Ivanov de a fi eliberată din arest pentru a participa la înmormântarea mamei sale a fost acceptată de procurorul de caz. Informația a fost confirmată pentru Sputnik Moldova de procurorul responsabil de comunicarea cu mass-media al Procuraturii Generale, Mariana Cherpec.
"Procurorul de caz a dispus acordarea permisiunii Violetei Ivanov de a participa la înmormântarea mamei sale", a spus Cherpec.
La înmormântare, fosta deputată va merge escortată de ofiţerii Centrului Naţional Anticorupţie.
Amintim că mama Violetei Ivanov a murit luni, iar cauza decesului încă nu a fost făcută publică. Cei care au anunțat despre decesul mamei fostului deputat au fost colegii din partidul Șor, care au venit cu un mesaj de condoleanțe pe rețelele de socializare.
Săptămâna trecută, judecătorii de la Judecătoria Ciocana au admis demersul procurorilor de a o plasa în arest pentru 20 de zile pe Violeta Ivanov, fost deputat în Parlamentul Republicii Moldova.
În același dosar, pe lângă Ivanov, mai figurează alţi 12 deputaţi, patru dintre ei au fost reţinuţi și au fost plasați în arest pentru 30 de zile.
Офицеры НАЦ в суде - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2022
Politică
Cei cinci foști deputați suspectați de îmbogățire ilicită, plasați în arest preventiv
Fluxul de știri
0