Economie
Urmăriți portalul Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu tendințele, fenomenele și fluctuațiile din economia Republicii Moldova

Și din nou scumpiri: Moldtelecom majorează costul unor servicii

© Sputnik / Родион ПРОКАMoldtelecom
Moldtelecom - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2022
Abonare
Operatorul național de telecomunicații va majora costul pentru anumite servicii.
CHIȘINĂU, 8 feb - Sputnik. Moldtelecom, operatorul național de telecomunicații în domeniul internet, televiziune, telefonie fixă și mobilă anunță că va ajusta costurile pentru unele abonamente de internet fix. Prețurile vor fi ajustate începând cu luna martie a acestui an, informează operatorul printr-un comunicat de presă.
„Pentru a menține calitatea serviciilor prestate și îmbunătățirea experienței clientului, dezvoltarea proiectelor inovaționale care vor avea la bază digitalizarea și soluțiile business intelligence, începând cu luna martie costul unor abonamente de internet fix care nu mai sunt fezabile, vor fi ajustate cu 10 lei, însă modificările nu vor cuprinde toată grila de abonamente de internet fix și TV”, este precizat în comunicatul de presă.
Potrivit informațiilor oferite, majorarea este impusă de creșterea prețurilor la bunuri și servicii pe plan mondial. Moldotelecom anunță că abonamentele sociale de telefonie fixă, abonamentele de telefonie mobilă nu se vor scumpi.
Moldtelecom este operatorul național cu peste 400 de mii de abonați, acoperire națională și viteză de până la 1000 Mbps download și upload.
Pensie - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2022
Politică
Pensionarii ar putea primi lunar compensații pentru prețurile mari la pâine
Fluxul de știri
0