Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dan Puric: pandemia nu se va încheia, „a fost lansată ca să fie serial”

© Facebook / ImensitateDan Puric
Dan Puric - Sputnik Moldova, 1920, 08.02.2022
Abonare
Dan Puric a arătat într-o emisiune la Antena 3 că prin pandemie s-a vrut depresia oamenilor și ca sistemul nervos al acestora să fie distrus
BUCUREȘTI, 8 feb – Sputnik, Marius Holdean. Dan Puric a avut la Antena 3 o explicație originală cu privire la scopurile pandemiei, el lansând previziunea că aceasta nu se va încheia.
„Nu! Urmează o altă formă. Ea a fost lansată ca să fie serial, ca la Elodia. O să urmeze alte pandemii ideologice, educaționale. Pandemia asta cu virus o să ţină până o să ne confundăm cu vaccinul. O sa te întreb cum te numești? 3 doze. Ce mai faci Booster?”, a declarat Dan Puric la Antena 3.
El a arătat că oamenii sunt disperați, dar că asta s-a și vrut, s-a dorit depresia, iar sistemul nervos să fie distrus.
”Este evident, altfel nu ar fi coerciția asta chiar satanică asupra oamenilor. M-am gândit mult la felul în care au făcut-o. Știți că o pandemie, o stare de alertă, populația trebuie avertizată. Felul în care au făcut-o, semănau cu plutonierii ăia de la Aiud de o nesimțire şi o aroganță”, a mai spus Dan Puric.
El a criticat autoritățile din România că nu au avut nici cea mai mică solidaritate cu acest popor, iar pandemia a fost o ocazie bună să insulte acest popor.
”Mi-a spus un şofer de taxi, uitați un detaliu care este cât o ţară: nu am să uit vreodată cum l-am îngropat pe tata, într-un sac de plastic şi i-am pus un fular la sac. Înmormântările alea, închiderea bisericilor într-un mod brutal şi nejustificat asta rămâne şi este o rană”, a atras atenția Dan Puric.
El a explicat că poporul român are memorie, dar autoritățile au lovit în starea sufletească a omului, în credința lui, în încrederea lui şi acolo aproape au izbutit.
Андрей Спыну - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Analize și opinii
Ce a fumat Andrei Spînu de nu vede oamenii din stradă
Fluxul de știri
0