Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova, 1920
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Zaharova, despre “eroarea” Bloomberg: Scenariile sunt deja scrise

© Russian Foreign Ministry / Trecere la banca de fotografiiБрифинг официального представителя МИД России М. Захаровой
Брифинг официального представителя МИД России М. Захаровой - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Maria Zaharova a comentat știrea publicată “din greșeală” de Bloomberg, prin care anunța declanșarea invaziei militare a Rusiei în Ucraina.
BUCUREȘTI, 7 feb – Sputnik. Informațiile apărute în presa occidentale, legate de situația din Ucraina, demonstrează existența unor pregătiri pentru provocări, a declarat purtătorul de cuvânt al MAE al Rusiei, Maria Zaharova.
Ea adus drept exemplu știrea recentă, publicată de agenția Bloomberg, cu privire la atacul Rusiei asupra Ucrainei și a reamintit că un astfel de material trebuie să treacă prin mai multe filtre redacționale până la apariția pe site.
“De două luni durează această isterie. Mai mult decât atât, atrageți atenție - în mod evident există niște planuri și draft-uri, acest scenariu, din câte înțelegem, deja este conceput. Acest start fals al lui Bloomberg, care a publicat un titlu despre declanșarea invaziei Rusiei în Ucraina, arată că scenariile sunt deja scrise... Vorbește despre faptul că materialele deja sunt pregătite, pentru toate evoluțiile, indiferent de realitate”, a spus Zaharova la postul public de televiziune din Rusia.
“Totul arată că există o pregătire a acțiunilor provocatoare... Se pregătește terenul pentru realizarea unor posibile provocări”, a subliniat ea.
Mai devreme, tabloidul german Bild a publicat un raport al unor servicii de informații neprecizate despre existența la Moscova a unui plan de alipirea a Ucrainei. În același articol sunt prezentate comentariile ambasadei Rusiei în Germania, care a calificat aceste afirmații drept “un amestec ciudat de speculații și zvonuri”. Articolul din Bild a apărut după ce agenția Bloomberg a publicat o știre despre “invazia” Rusiei în Ucraina. Ulterior, agenția a declarat că a fost vorba de o greșeală tehnică.
Андрей Спыну - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Analize și opinii
Ce a fumat Andrei Spînu de nu vede oamenii din stradă
Fluxul de știri
0