Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un cunoscut actor moldovean - prins cu droguri

© Sputnik / Aleksey Nikolskyi / Accesați arhiva multimediacanabis
canabis - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Abonare
Un cunoscut actor moldovean a fost reținut astăzi de oamenii legii pentru că ar fi fost drogat și pentru că ar mai fi deținut droguri asupra lui. Se pare că acesta nu este la prima abatere.
CHIȘINĂU, 7 feb – Sputnik. Se pare că cunoscutul actor Sergiu Voloc a recidivat, potrivit unor portaluri mass-media și a unor surse din poliție. Acesta a fost reținut pentru că ar fi fost drogat și mai avea substanțe interzise asupra lui. Deocamdată informația nu este confirmată oficial.
Poliția însă confirmă că astăzi, în jurul orei 13:00, un bărbat de 38 de ani a fost reținut pentru că avea un comportament agresiv. Individul a fost reținut după ce un echipaj de carabinieri au anunțat oamenii legii că pe bulevardul Ștefan cel Mare din Capitală se află un bărbat care are un comportament neadecvat. Carabinierii le-au mai spus polițiștilor că bărbatul a aruncat jos un pachețel în care se presupune că se aflau droguri.
Bărbatul a fost dus la inspectorat pentru a fi audiat, iar pachetul a fost ridicat conform procedurii și urmează a fi îndreptat spre expertiză.
Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele incidentului.
Poliția - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Coronavirus
Ce spune Poliția despre perchezițiile de la spitalul "Sfânta Treime"
Fluxul de știri
0