Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ceban: Au dat indicații ca Franzeluța să nu se implice în proiectul cu pâinea socială

Ion Ceban - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Abonare
Primarul Chișinăului acuză din nou primele persoane din stat de sabotaj.
CHIȘINĂU, 7 feb - Sputnik. Combinatul de panificație „Franzeluța” ar fi primit indicații să nu participe alături de Primăria municipiului Chișinău în proiectul cu pâinea socială. O declarație în acest sens a fost făcută de primarul Chișinpului, Ion Ceban, în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale.
Se întâmplă după ce la începutul acestei luni, când s-a anunțat că prețu la pâine va fi majorat, Ceban a informat că Primăria va deschide în curând 20 de magazine care să vândă pâine socială. În context, Ceban acuză primele persoane în stat de sabotaj în realizarea acestui proiect.
„Au dat indicații la Franzeluța ca să nu meargă cu Primăria municipiului Chișinău în proiectul cu pâinea socială. Noi ne vom gândi cum să facem acest proiect și contrar indicațiilor acestor iresponsabili. Vă dați seama, să lipsești oamenii de pâinea socială. Nu este un proiect al meu, este un proiect pentru municipiu, pentru oamenii care i-ați nenorocit”, a declarat primarul Chișinăului.
Acesta a mai acuzat primele persoane în stat că nu ies să răspundă la întrebările oamenilor, de ce se scumpesc toate produsele, lumina, gazul, benzina, motorina, etc.
„Primele persoane în stat dau indicații direct cine și ce să facă, ce să spună și când e mai bine să apară cu informații mai tari. Când și în ce condiții trebuie să fie arestat. Dacă ați observat, astfel de rețineri se întâmplă exact când au loc anumite scumpiri”, a declarat Ceban.
Trebuie precizat, pâinea socială este semnificativ mai ieftină, mai ales după ce s-a anunțat majorarea prețului la celelalte tipuri de pâine. Astfel, pensionarii stau la coadă dis-de-dimineață la magazinele cu produse de panificație ca să cumpere acest tip de pâine.
Андрей Спыну - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Analize și opinii
Ce a fumat Andrei Spînu de nu vede oamenii din stradă
Fluxul de știri
0