Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Gata cu orele online: Elevii revin la școala de azi

© Sputnik / Mihai CarausПервое сентября, русский лицей им. Пушкина в Новых Аненах
Первое сентября, русский лицей им. Пушкина в Новых Аненах - Sputnik Moldova, 1920, 07.02.2022
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Săptămâna trecută Ministerul Educației și Cercetării a precizeazăat cum se va desfășura învățământul primar, gimnazial și liceal începând de azi.
CHIȘINĂU, 7 feb - Sputnik. Începând de azi elevii vor face lecții cu prezență fizică în școli a anunțat Ministerul Educației și Cercetării. Totuși autoritățile din învățământ precizează că trebuie respectate cu strictețe măsurile de protecție.
„Atenționăm despre necesitatea respectării măsurilor de sănătate publică pentru prevenirea răspândirii și controlul infecției COVID-19, valabile pe perioada stării de urgență în sănătate publică”, menționează ministerul într-un comunicat de presă.
Anterior și primarul Chișinăului Ion Ceban a anunțat că elevii din instituțiile de învățământ din Capitală revin la lecții cu prezența fizică de luni, 7 februarie.
„Specialiștii ne comunică că avem o descreșterea a cazurilor de Covid depistate zilnic, inclusiv la copii. Situația se stabilizează și nu sunt cazuri grave și extrem de grave în instituțiile medicale municipale. Conform datelor statistice, avem mai puține cazuri raportate la numărul total de populație decât în alte țări”, a declarat Ceban într-un live pe o rețea de socializare.
Один день ученика в пандемии - Sputnik Moldova, 1920, 03.02.2022
Educație
Anunț de ultimă oră al Ministerului Educației! Cum vor învăța elevii de luni
Fluxul de știri
0