Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Peskov a comentat informațiile despre dificultățile la aterizarea avionului lui Putin

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaDmitri Peskov
Dmitri Peskov  - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2022
Abonare
Purtătorul de cuvânt al președintelui rus a negat că avionul lui Putin a avut dificultăți în timpul aterizării la Beijing.
CNIȘINĂU, 4 feb – Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse Dmitri Peskov a dezmințit pentru RIA Novosti informațiile despre dificultățile legate de aterizarea avionului președintelui rus Vladimir Putin la Beijing.
„Totul este în regulă”, - i-a spus interlocutorul agenției, comentând informațiile unor instituții presă despre faptul că aeronava șefului statului ar fi întâmpinat dificultăți în timpul aterizării la Beijing – avionul „s-a zdruncinat”.
Putin a sosit vineri dimineață la Beijing într-o vizită de lucru, pentru a purta negovieri cu președintele chinez Xi Jinping și a participa la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de iarnă care va avea loc seara.
Vladimir Putin și Xi Jinping - Sputnik Moldova, 1920, 04.02.2022
Rusia
Putin: Relațiile dintre Rusia și China sunt un bun exemplu de dezvoltare
Fluxul de știri
0