Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Guvernul rus a susținut proiectul prezidențial cu privire la cetățenie – ce se va schimba

© Sputnik / Miroslav RotariПаспорт РФ
Паспорт РФ  - Sputnik Moldova, 1920, 02.02.2022
Abonare
Guvernul a susținut proiectul de lege ”Cu privire la cetățenia Federației Ruse” propus de președintele țării.
CHIȘINĂU, 2 feb – Sputnik. Guvernul Federației Ruse a susținut proiectul prezidențial al Legii cu privire la cetățenie, este menționat avizul Cabinetului la inițiativa publicată în baza de date electronică a Dumei de Stat.
„Guvernul Federației Ruse susține proiectul de lege”, este menționat în document.
Președintele Rusiei, Vladimir Putin, a depus în Duma de Stat proiectul de lege „Cu privire la cetățenia Federației Ruse” la sfârșitul lunii decembrie 2021. Documentul prevede reducerea numărului de cerințe pentru mai mult de 20 de categorii de persoane atunci când sunt admise la cetățenia rusă, precum și extinderea competențelor șefului statului privind determinarea categoriei de persoane care au dreptul la dobândirea simplificată a cetățeniei ruse.
După cum a comunicat anterior președintele Comitetul pentru afaceri CSI, integrare eurasiatică și relațiile cu compatrioții al Dumei, Leonid Kalashnikov, proiectul de lege va fi examinat de către Duma de Stat în regim prioritar la începutul anului 2022.
Выборы депутатов Госдумы, Кишинев - Sputnik Moldova, 1920, 29.12.2021
Rusia
Cine va putea obține mai ușor cetățenia Rusiei - Putin a depus un proiect de lege
Fluxul de știri
0