Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Emisiunea „Sputnik Matinal” cu Andrei Porubin și Dumitru Chitoroagă

Abonare
Invitații emisiunii matinale de astăzi sunt: Sergiu Lelic, directorul Centrului Național pentru Protecția Intereselor Economice ale Consumatorilor, Elena Pintilei, președinta Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova.
Tot mai multă lume crede că cea mai bună idee pentru un cadou frumos, elegant care mulțumește chiar și cele mai pretențioase persoane este un voucher. Care ar fi pericolele și cum alegem un voucher cadou ne spune Sergiu Lelic, directorul Centrului Național pentru Protecția Intereselor Economice ale Consumatorilor.
În data de 2 februarie demarează Campania Națională „CITIM CU VOCE TARE ÎMPREUNĂ”, ediția 2022, care are drept scop asocierea eforturilor bibliotecilor, instituțiilor educaționale, organizațiilor de creație, comunităților și factorilor de resort pentru promovarea lecturii. Despre activitățile din cadrul campaniei discutăm cu directorul general al BNRM, Elena Pintilei, președinta Asociaţiei Bibliotecarilor din Republica Moldova.
Fluxul de știri
0